Maksutavat / Payment methods

Finland Tennis Oy
Voimassa 1.3.2023 alkaen

Smash Center

Smash Centerin irtovuorot voi maksaa verkkomaksuna heti varauksen yhteydessä tai Smash Centerin kassalla kuluvan kuukauden aikana, ennen kuin vuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä. Laskulle lisätään laskutuslisä 4,50€.

Mahdollisuus maksaa irtovuoroja verkkomaksuna myös jälkikäteen kuluvan kuun aikana tullaan ottamaan käyttöön mahdollisimman pian.

Vakiovuoroja ei voi maksaa verkkomaksuna - ne voi maksaa Smash Centerin kassalla kuluvan kuun aikana, ennen kuin vuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä. Laskulle lisätään laskutuslisä 4,50€.

Vuoroja voi maksaa kassalle vain asiakaspalvelun aukioloaikoina, jotka voivat poiketa hallin aukioloajoista.

Vuoroja voi maksaa Smash Centerin kassalla yleisimmillä maksukorteilla sekä liikuntaeduista Smartum-mobiililla, Smartum-seteleillä, Epassilla ja Edenred-kortilla. Emme vastaanota kassalla käteistä 1.3.2023 alkaen.

Verkkomaksun voi tehdä yleisimmillä verkkopankkimaksuilla (paitsi S-Pankilla), korttimaksuilla sekä mobiilimaksutavoilla (MobilePay ei käytössä maksutapana verkossa). Liikuntaeduista verkossa on mahdollista maksaa Epassilla ja Smartumilla.

Laskutamme asiakkaalta kaikki vuorot, joita ei ole peruttu peruutusehtojen mukaisesti tai maksettu kokonaisuudessaan kuluvan kuun aikana ennen seuraavan kuun 1. päivä tehtävää laskutusta. Laskulle lisätään laskutuslisä 4,50 € riippumatta laskutustavasta. Vuoron varannut henkilö vastaa koko vuoron hinnasta.

Olarin Tennishalli

Olarin Tennishallin irtovuorot voi maksaa verkkomaksuna heti varauksen yhteydessä. Olarin Tennishallilla ei ole kassa- ja asiakaspalvelupistettä eikä vuoroja voi näin ollen maksaa paikan päällä. Irtovaraukset voi maksaa Smash Centerin kassalla (os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki) kuluvan kuukauden aikana, ennen kuin vuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä. Vuoron varannut henkilö vastaa koko vuoron hinnasta.

Irtovuoroja ei ole toistaiseksi mahdollista maksaa jälkikäteen verkkomaksuna - mahdollisuus maksaa irtovuoroja verkkomaksuna myös jälkikäteen kuluvan kuun aikana tullaan ottamaan käyttöön mahdollisimman pian. Irtovuorot laskutetaan asiakkaalta toistaiseksi ilman laskutuslisää.

Vakiovuoroja ei voi maksaa verkkomaksuna - Olarin Tennishallin vakiovuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä ilman laskutuslisää. Vakiovuorot voi maksaa myös Smash Centerin kassalle (os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki).

Verkkomaksun voi tehdä yleisimmillä verkkopankkimaksuilla (paitsi S-Pankilla), korttimaksuilla sekä mobiilimaksutavoilla (MobilePay ei käytössä maksutapana verkossa). Liikuntaeduista verkossa on mahdollista maksaa Epassilla ja Smartumilla.

Arena Center Myllypuro Padel ja Kaisaniemen tenniskentät

Arena Center Myllypuron padelin irtovuorojen ja Kaisaniemen tenniskenttien irtovuorojen maksuun on käytössä ainoastaan verkkomaksu. Maksu on suoritettava heti irtovarauksen yhteydessä varausjärjestelmässä, muuten varaus ei vahvistu.

Vakiovuoroja ei voi maksaa verkkomaksuna - Arena Center Myllypuron ja Kaisaniemen tenniskenttien vakiovuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä ilman laskutuslisää. Vakiovuorot voi maksaa myös Smash Centerin kassalle (os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki).

Verkkomaksun voi tehdä yleisimmillä verkkopankkimaksuilla (paitsi S-Pankilla), korttimaksuilla sekä mobiilimaksutavoilla (MobilePay ei käytössä maksutapana verkossa). Liikuntaeduista verkossa on mahdollista maksaa Epassilla ja Smartumilla.

Vuoron varaaja vastaa koko vuoron hinnasta.

Laskutusehdot

Laskut lähetetään sähköpostilla varauksen tehneen asiakkaan sähköpostiosoitteeseen tai eLaskuina. eLaskun voi tilata laskulla olevien ohjeiden mukaan.

Laskujen maksuehto on 14 vuorokautta. Maksusuoritus on tehtävä laskulla olevalle Finland Tennis Oy:n tilille laskulla olevaa viitenumeroa käyttäen.

Finland Tennis Oy:llä on oikeus periä viivästyneestä maksusuorituksesta korkolain mukaista viivästyskorkoa. Asiakas on velvollinen suorittamaan viivästyneen saatavan perinnästä aiheutuvat perintäkulut. Laskujen eräpäivien jälkeistä seurantaa, maksukehotuksia ja perintään liittyviä toimenpiteitä hoitaa Visma Amili Oy.

Saldo

Verkkomaksua tai muuta etukäteismaksua ei palauteta rahana. Mikäli varaus perutaan peruutusehtojen mukaisesti viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua, palautuu maksettu summa saldona käyttäjätunnukselle.

Saldoa voi käyttää uusien varausjärjestelmässä varattujen kenttävuorojen tai niiden osien maksamiseen. Saldolla voi myös maksaa järjestelmässä pallotykkimaksuja Smash Centerissä, Olarin Tennishallissa ja Arena Center Myllypurossa. Saldolla ei voi maksaa vakiovuoroja, asiakaspalvelun tekemiä varauksia, eikä muita aiemmin tehtyjä varauksia.

Saldon määrä näkyy asiakkaan omissa tiedoissa sekä varauksen maksuvaiheessa. ​​​​​​​

Jos haluat maksaa saldolla, valitse ensin Verkkomaksu ja vasta sen jälkeen Lompakon saldo.

Jos olet valinnut maksutavaksi saldon ja perut sen jälkeen varauksen maksuvaihekohdassa, palautuu saldo oikeaksi pienellä viiveellä.

Lahjakortit

Verkkokaupasta voit ostaa lahjakortit summille 25 €, 50 €, 100 €, 150 € ja 200 €. Lisäksi Smash Centerin asiakaspalvelusta voit ostaa lahjakortin itse valitsemallasi summalla (minimisumma on 25€).

Lahjakorttia voi käyttää kenttä- ja tilavarauksiin kaikissa lajeissa kaikissa toimipisteissämme (Smash Center, Olarin tennishalli, Arena Center Myllypuro padel ja Kaisaniemen tenniskentät). Lisäksi lahjakorttia voi käyttää pelivälineiden vuokraukseen Smash Centerissä ja etukäteen mailat varattaessa myös Arena Center Myllypurossa sekä Smash Centerin Pro Shopin mailahuoltoon ja kaikkiin myymälän tuotteisiin.

Lahjakorttia ostettaessa siihen merkitään saajan nimi. Lisäksi lahjakorttiin tulee 10 numeroa/kirjainta sisältävä koodi, jota käytetään verkkokaupassa tai Smash Centerin asiakaspalvelussa, kun lahjakorttia halutaan käyttää maksamiseen.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen ja sen voi käyttää osissa tai kerralla.

Huom! Lahjakorttia ei voi käyttää Smash ry:n tarjoamiin palveluihin, kuten valmennusten, kurssien, tapahtumien ja kilpailujen maksamiseen, tai jäsenmaksuihin.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Vanhentunutta, kadonnutta tai varastettua lahjakorttia ei korvata.

Lisätietoja lahjakorteista Smash Centerin asiakaspalvelusta:
fite@finlandtennis.com tai puhelimitse 09 3417130.

Verkkomaksut / Paytrail

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa-, MasterCard-, tai American Express-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com


Finland Tennis Oy pidättää oikeuden ehtojen muutokseen.


Payment methods

Finland Tennis Oy
Valid as of 1 March 2023

Smash Center

You can pay your single court bookings for Smash Center online when you book a court or you can pay to the cashier at Smash Center during the current month before customers are billed for their bookings on the 1st day of the following month. A billing charge of EUR 4.50 is added to invoices.

The possibility to make online payments for single court bookings afterwards by the end of the month will be provided as soon as possible.

Regular court bookings cannot be paid online – you can pay to the cashier at Smash Center during the current month before customers are billed for their bookings on the 1st day of the following month. A billing charge of EUR 4.50 is added to invoices.

Court bookings can be paid to the cashier only during the customer service hours, which may not be the same as the opening hours of the hall.

The cashier at Smash Center accepts all major payment cards and the following exercise benefits: Smartum mobile, Smartum vouchers, Epassi and the Edenred card. As of 1 March 2023, we no longer accept cash payments at Smash Center.

All major bank payments (excluding S-Pankki), card payments as well as mobile payment methods (excluding MobilePay) are accepted for online payments. Regarding exercise benefits, Epassi and Smartum are accepted for online payments.

We will bill the customer for all bookings that were not cancelled in accordance with the cancellation terms and conditions or paid in full during the current month before billing takes place on the 1st day of the following month. A billing charge of EUR 4.50 is added to invoices regardless of the billing method. The person who made the booking is liable for the total cost of the court booking.

Olari Tennis hall

Payments for single court bookings at Olari Tennis hall can be made online when you make the booking. There is no cashier at Olari Tennis hall so payments can not be made on the spot. Payments for single court bookings can be made to the cashier at Smash Center (address Varikkotie 4, 00900 Helsinki) during the current month before customers are billed for their bookings on the 1st day of the following month. The person who made the booking is liable for the total cost of the court booking.

​​​​​​​For the time being, it is not possible to make online payments afterwards for single court bookings - the possibility to make online payments for single court bookings afterwards by the end of the month will be provided as soon as possible. Single court bookings are billed without a billing charge for the time being.

Regular court bookings cannot be paid online – customers are billed for regular bookings at Olari tennis hall on the 1st day of the following month without any billing charge. Regular court bookings can also be paid to the cashier at Smash Center (address Varikkotie 4, 00900 Helsinki).

All major bank payments (excluding S-Pankki), card payments as well as mobile payment methods (excluding MobilePay) are accepted for online payments. Regarding exercise benefits, Epassi and Smartum are accepted for online payments.

Arena Center Myllypuro Padel and Kaisaniemi tennis courts

Online payment is the only available payment method for single padel court bookings at Arena Center Myllypuro and for court bookings at Kaisaniemi tennis courts. Your booking is confirmed only if you pay for the single booking when you book a court through the system.

Regular court bookings cannot be paid online – customers are billed for regular court bookings at Arena Center Myllypuro and Kaisaniemi tennis courts on the 1st day of the following month without any billing charge. Regular court bookings can also be paid to the cashier at Smash Center (address Varikkotie 4, 00900 Helsinki).

All major bank payments (excluding S-Pankki), card payments as well as mobile payment methods (excluding MobilePay) are accepted for online payments. Regarding exercise benefits, Epassi and Smartum are accepted for online payments.

The person who made the booking is liable for the total cost of the booking.

Billing terms and conditions

Invoices are sent by email to the email address of the person who made the booking or as e-invoices. Instructions for subscribing to e-invoices are included in the invoice.

The payment term on invoices is 14 days. Payments must be made to Finland Tennis Oy’s bank account stated on the invoice and the reference number stated on the invoice must be used when making the payment.

Finland Tennis Oy has the right to charge interest on overdue payments in accordance with the Finnish Interest Act. The customer is liable to pay any collection charges incurred as a result of collection of overdue payments. Follow-up, payment reminders and collection measures related to overdue payments are managed by Visma Amili Oy.

Balance

No monetary refunds are made for online payments or other advance payments. If a booking is cancelled in accordance with the terms and conditions for cancellation no later than 24 hours before the start of the booking, the paid amount is refunded as positive balance for the user ID in question.

The balance may be used to pay for new court bookings, or parts thereof, which are made through the booking system. The balance may also be used for payments that are made through the system for ball throwing machine charges at Smash Center, Olari tennis hall and Arena Center Myllypuro. The balance may not be used for paying regular court bookings, bookings made through the customer service, or for other bookings that were made earlier.

​​​​​​​You can see your balance under your personal information (Omat tiedot / Saldo) and when the payment for the booking is made.​​​​​​​

If you want to pay using your balance, choose first online payment (Verkkomaksu) and only after that balance (Lompakon saldo).​​​​​​​

If you selected your balance as the payment method but then cancel the booking in the payment phase, it takes a while for the balance to be corrected.

Online payments / Paytrail

Paytrail Plc (2122839-7) is a collecting payment service provider and an authorized payment institution that works in cooperation with Finnish bank and credit institutions. Paytrail Plc is shown as the payment recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. In case of any complaints, please contact the website the payment was made to.
Paytrail Plc, business ID: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Finland Tennis Oy reserves the right to amend the terms and conditions.